Cam balkon aksesuar fiyatları 2020

Cam Balkon Sorunları Ve Çözüm Yolları

Cam Balkon Sorunları Ve Yapılması Gerekenler

Bir ürün yoğun kullanılıyorsa mutlaka bazı sorunlar ortaya çıkacaktır. Gerek cam balkon üretici firmalar, gerekse kullanıcı kaynaklı bir çok sorun gündeme gelecektir. Cam balkon sorunları ve çözüm yolları, dikkatlice incelenip her açıdan izah edilmesi gerekmektedir. Tüketiciler cam balkon sistemini teslim alırken ”Kullanım Kılavuzu” hazırlanmalı ve işi teslim eden ekip şefi kullanmayı öğretmelidir. Cam balkon sorunları ve yapılması gerekenler  konusunu bu yazımızda detaylıca incelemeyi hedefliyoruz.

Balçova ofis bölme sistemleri
Cam Balkon Sorunları Nelerdir?

Madde madde sorunları inceleyerek zihinlerde net bilgi ve çözüm yolları oluşturmak için konuyu etraflıca ele alalım.

Cam Balkon Kanadı Yerinden Çıktı… Cam balkon kanadı yerinden çıkmaz Ancak açılırken stoplama kanalına tam olarak oturtulmaz ise üst tekerlek boşa çıkabileceğinden aşağıya doğru sarkar. Ama yerinden çıkmaz… Yapılması gereken üst tekerleğe doğru kaldırarak cam kanadını geriye doğru itmektir. Cam balkon yerinden çıktı gibi aramalar ile karşılaşıyoruz, yerinden çıkan cam kanat olmalıdır. Doğrusu cam balkon camı yerinden çıktı… Cam balkon yerinden çıktı ne yapmalıyım?  Tüm bu sorular için firmamızı rahatlıkla arayabilirsiniz.

Teras cam odası İzmir
cam balkon problemleri

Cam Balkon İpi Koptu… Açma kapama işini yöneten cam balkon ipi kopabilir. Bunun sebepleri, ip gereksiz bir kuvvetle çekilmiş olabilir. Boncuk ip imalat kaynaklı esnemiş veya bozuk olabilir. İp kopması durumunda yapmanız gereken 2 durum vardır. Birincisi, cam balkon montajı tamamlayan firmadan destek isteyebilirsiniz. İkincisi, cam balkon ipi alıp kendiniz takmaya çalışmak. Youtube kanallarından destek alarak takabilirsiniz. Tavsiyemiz cam balkon montajı yapılırken, ustadan cam balkon ipi nasıl takılır öğrenmeye bakın… Cam balkon ipi koptu nasıl yapılır? sorusunun cevabı.

Katlanan cam balkon İzmir
Katlanan cam balkon örnekleri

Cam Balkon Aksesuar Sorunları

Cam Balkon Tekeri Sıkıştı Çalışmıyor… Rulman tekerler camlama sistemlerinin ana hareket elemanıdır. Ancak rulman tekerler bazı sebeplerden arızalanabilir. Cam balkon sıkışması bazen tekerlek kaynaklı olabilir. Cam balkon tekeri nasıl takılır?

a- Rulman tekerler imal edilirken arızalı üretilmiş ve bu durum fark edilmemiş olabilir. Kolayca değiştirilebilir. Üretici firma sorumluluğundadır.

b- Cam balkon terazide takılmadığı için cam kanatları sıkışma yapar ve tekerler hareket edemez. Bu sorun ağır bir problemdir. Firma sorumludur. Cam balkon sorunları yorumları ve daha farklı yazı okumak isterseniz tıklayınız.

c- Tekerleklere takılan terazi pulları sıkıştırma yapmış olabilir. ”Cam balkon teker ayarı nasıl yapılır?” evet bu soru cümlesinin cevabı ustanın yapabileceğidir.

Ahşap desenli sürgülü camlama İzmir
Ahşap desenli sürgülü camlama seçenekleri

4- Cam Balkon Su Alıyor… Cam balkonun su alması sebepleri az değildir. En gerçekçi su sorunlarını tespit edip çözüm yollarını size aktaracağız.

a- Kaliteli malzemeler ile yapılmayan yalıtım işlemi, kötü silikon ve mastik kullanılması su sorunlarına yol açabilir. Silikon işlemi tekrar yapılmalıdır. Tabi ki önceki silikon kazınıp yeniden izolasyon işlemini titizlikle yapmak gerekir.

b- Ölçü alma hataları; kısa alınmış ölçüler fazlasıyla dolgu yapılmasını ve bu durumda su alma risklerini ortaya çıkarır.

c- Su tahliye delikleri açılmamış olabilir, çözüm basittir. Damlalıklı kasa kullanılmamış olması da sorunu tetikler. Unutmamamız gereken hiç su almayan cam balkon garantisi diye bir şey yoktur. Sadece sızan suyun tahliyesini sağlayabiliriz. Cam balkon için farklı ürünleri incelemek için tıklayın.

Cam Balkon Sorunları Tüketici Yorumları

Cam Balkon Kapanmıyor… Evet cam kanat ayarı kaçtı, vidalar sağlam atılmadı çökme oldu yerine oturmuyor… Kapanma ve açılma sistemin en çok problem çıkartan bölümüdür.

Cam Balkon Sallanıyor… Cam balkon sallanır mı? sorusunun bir kaç cevabı olabilir. Rüzgarda sallanıyor ise camlar vibrasyon yapıyor olabilir. Bazende çürük balkon betonlarına atılan vidalar yerinde sağlam durmadığından sistemin kasası oynayabilmektedir.

Cam balkon neden patlar? Cam balkon camları yüzeye karşı gelen darbeler ile patlamaz veya kırılmaz. Ancak cam kenarlarına sivri uçlu cisim ile darbe gelirse çatlayabilir.

Katlanır cam balkon İzmir
Katlanır cam balkon firmaları

Fırtınada Camlar Nasıl Korunur? Fırtınada camları korumanın yolu iki açıdan değerlendirilebilir. Eğer cam paneller tam ayarında ve sıkıca kapanıyorsa kapalı tutun. Eğer sağlam kapanmıyor ise kanatları açarak çelik halat veya sağlam bir ip ile bağlayın.

Cam Balkon Camı Rüzgar Da Patlar Mı? Cam balkon kanadı rüzgarda patlamaz. Ancak kasırga seviyelerinde kimse garanti veremez. Ancak cam patlaması ile tuz-buz olarak dağılır. Güvenlik açısından o derece fırtınada balkonda durulmamalıdır.

Genel olarak farklı bir bakış açısından bilgilenmek isterseniz okumanız için önerebileceğimiz sektörün değerli firmalarından Atlascambalkon sitesini ziyaret edebilirsiniz. Farklı bir bakış ve değerlendirme elde etmeniz bizim size verdiğimiz değerin göstergesidir. Cam balkon hava alır mı konusu üzerinde bir başka yazı okumak için linke tıklayın; https://atlascambalkon.wordpress.com/

Cam Balkon Soğuk Geçirir Mi?

Cam balkon soğuk geçirir mi? sorusunun cevabı bir çok incelemeyi gerektirir. Cam kanatlar çeşitli sebeplerden kapanmaması durumunda soğuk geçirebilir. İzolasyon usulünde yapılmamış ise de soğuk geçebilir.

Isıcamlı cam balkon İzmir
Isıcamlı cam balkon 2020 fiyatları

Balkon camı rayından çıktı nasıl takılır?

Cam balkon fitillerin sararması nasıl geçer?

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir