Cam Balkon Arızaları

Cam Balkon Arızaları Nelerdir

Günümüzde ev ve iş yerlerinde estetik duruşu ve şık tasarımlarıyla cam balkon tercih edilme oranları artmış durumdadır. İzolasyon denilince akla gelen bu sistemde, bu kadar yaygınlaşmasından dolayı cam balkon arızaları problemleri de olmaktadır. Müşteri ve firma kaynaklı olan arızaların çözümleri de bu sektörde faaliyet gösteren firmamız tarafından sağlanmaktadır. Cam balkon arızaları nelerdir sorusunun cevabını vermeye çalışacağız.

cam balkon arızaları
Cam balkon arızaları ve çözümleri

Müşteri cam balkon tercih ettiği zaman mutlaka kullanma kılavuzunu hazırlayan ve gerek montaj sırasında kullanımını detaylıca göstererek gerekse montaj sonrası teknik destek vererek, firmamız olası cam balkon arızaları sorunlarının büyük oranda önüne geçmektedir. Her ne kadar gerekenler yapılsa da bazı arızalar meydana gelebilir. Bu konuda sizlere, en çok karşılaşılan arızalara ve sizin merak ettiklerinize değineceğiz.

cam balkon arızaları çözümleri
cam balkon arızaları ve çözüm önerileri

Cam Balkon Arızaları ve Merak Edilenler

Cam Balkon İpinin Kopması

Cam balkon arızaları sistemin kullanımında açma ve kapama görevini gören balkon ipi kopması, sıkça karşılaşılan bir sorundur. Genellikle ipin çekilirken gereksiz kuvvet uygulanması sonucu meydana gelir. Bir diğer sebebi ise üretim arızasıdır. Üretim aşamasında esneme olmuş olabilir. Bu konuda tamamen üretici firma hatalıdır. Bu konuda firmamız en kaliteli ürünlerle değişimi sağlamaktadır.

katlanır cam arızaları
katlanır cam arızaları ve sonuçları

Cam Balkon Tekerinin Sıkışıp Hareket Etmemesi

Rulmanlar cam balkon sistemlerinin ana hareket mekanizmasıdır. Rulmanlar bazı sebeplerden ötürü arıza gösterebilir. Bunun temel sebeplerinden biri imal edilirken arızalı üretilmesi ve fark edilmemesi olabilir. Bunun sorumluluğu yine üretici firmaya aittir. Çok kolay bir şekilde değişimi gerçekleştirilebilir. Sıkça rastlanmayan bir diğer temel sebebi ise cam balkonun terazide takılmadığı için sıkışma yapması ve hareket edememesidir. Bu ciddi bir sorun olup tamamen firmanın sorumluluğundadır. Tekerleklere takılmış olan terazi pulları da sıkışma yapmış olabilir. Bu olayın montaj esnasında ustanın bir kaç kere kontrol edip, gerekli ayarlamaları yapmasıyla önüne geçilebilir. Daha sonra oluşacak bu durumda bir arıza sonucu, ayar yapılması için mutlaka usta çağrılmalıdır.

cam balkon arıza şikayetleri
cam balkon arıza şikayet

Cam Balkon Kanadının Yerinden Çıkması

Bu olay arıza değildir. Çünkü cam balkon yerinden çıkmaz. Açılırken stoplama kanalının tam olarak oturtulamadığı durumlarda tekerlek boşa çıkabilir. Üst tekerleğe doğru kaldırıp geriye doğru çekilerek kanat yerine rahatlıkla oturtulabilir. Cam balkonun camı çıkması, arızasında ise hemen firmayla iletişime geçilmelidir.

cam balkon arızası
Cam balkon arıza sebepleri

Cam Balkonun Su Alması

Cam balkonlarda her zaman su almayacağına dair garanti verilmez. Su almasının temel sebepleri, kalitesiz malzemeyle yapılan yalıtım işleri, ölçüm hataları ve su tahliye deliklerinin açılmamış olamasıdır. Bu tamamen firma hatasından kaynaklanan bir problemdir. Cam balkon sektöründe hizmet veren firmamız en kaliteli malzeme kullanımını garanti etmektedir. Eğer hava alma sorunlarını incelemek isterseniz farklı bir sitenin yazısını okumak isterseniz linke tıklayınız; https://atlascambalkon.wordpress.com/2018/03/10/cam-balkon-hava-alir-mi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir