Didim Cam Tavan

Didim Cam Tavan | Cam Tavan | Didim

Bir yanı kaplıca ve deniz bir yanı modern alış veriş merkezleri ve kafelerin yoğun olduğu bir bölge Didim… Modern binaların ve mekanların yeni adresi Didim…Gelişen teknoloji, yükselen beklentiler ve konfor isteğinin artması yeni yapı ürünlerini portföylere dahil etmiştir. Tavan sistemleri, kış bahçelerinin, çatı ve pergola işlerinin tamamlayıcı elemanı olmaktadır. Kapalı tavan modelleri sabit olduğu için alternatif sistemler arayışı devam etmektedir. Didim cam tavan sistemleri kuruluşu, üretimi ve montajı ile estetik görünüm sağlamaktadır. Firma olarak Didimcam tavan tasarımları ve uygulamalarımız için ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz. Cam tavan özellikle kullanılan cam tipleri ile tasarlanabilir. Alüminyum cam tavan profilleri, açılır cam tavan sistemleri, motorlu cam tavan, cam tavan cam ürünleri, cam tavan motorları ve cam tavan aksesuarları kullanılmaktadır.

izmir cam tavan
Didim cam tavan sistemleri

Didim Cam Tavan Malzemeleri

Bir sistem bir çok bileşenlerden oluşur. Malzemelerin ve aksesuarların birbirleriyle uyumu çok önemlidir. Firma olarak en doğru ürünleri birbirleri ile çalışan ve uzun ömürlü sonuç veren sistemler ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Sistem malzemeleri;

1- Cam Tavan Alüminyum Profilleri

Taşıyıcı ayaklar, 10 cm x 10 cm veya 12 cm x 12 cm genişliğinde oluklu kutu profilden oluşur. Alüminyum profil istenilen renklerde boyanabilir. Oluklu profil çatıda biriken suyu dışarıya sorunsuz tahliye etmek için üretilmiştir.

Yatay kanallı profiller, daha çok motorlu(hareketli cam tavan işlerinde) camlı tavan uygulamalarında kullanılır.

Hareketli Cam Tavan Kanat Profilleri, Geriye doğru açılan cam kanatlar cam ve alüminyum kant profillerinden oluşur. 1,8 mm ve 2 mm et kalınlığında alüminyum profil kalınlığı ile seçilmelidir. Cam kantlar çelik halatlar ile desteklenmiş kayış sistemi ile geri doğru çekilir.

Cam tavan uygulaması
cam tavan firması

2- Cam Tavan Kullanılabilen Cam Çeşitleri

Cam tavan üretim ve montajı basit bir uygulama değildir. Konfor göz önüne alınırken emniyet unsuru da ihmal edilmemelidir. Takılan camların üstüne herhangi bir cisim düşmesi durumunda oluşacak tehlikeleri engelleyici çözüm üretmek önemlidir. Ucuz ürün elde ediyorum hedefi ile ileride tehlike oluşturacak uygulamalardan uzak durmak gerekir.

8 mm veya 10 temperli cam, 4+4 mm. lamine cam, 5+5 mm. lamine cam, 4+4 mm lamine temperli, 5+5 lamine temperli cam ve ısı cam(konforlu ısı cam – sinerji ısıcam) seçenekleri kullanılabilir. Cam teknik özellikleri için TIKLAYINIZ.

cam tavan sistemleri İzmir
Cam tavan kapatma
fiyatları Didim

3- Didim Cam Tavan Aksesuarları

Kanatları geriye doğru hareket ettiren kauçuk ve içerisi teller ile kuvvetlendirilmiş çekme kayışları ile çalışır. Güvenli ve uzun ömürlü yapısı ile simetrik hareket imkanı sağlar. Değişimi kolay ve kontrolü basittir.

Cam tavan motor markaları, Mosel, Becker ve Somfy’dir. Firma olarak müşterilerimize marka önerilerini sunuyoruz. Fiyat merkezli seçimleri tercihe bırakıyoruz. ancak sistemin önerdiği nevton/motor gücünden bir kademe yüksek güçte motor kullanıyoruz.

motorlu cam tavan izmir
Açılır motorlu cam tavan Didim fiyatları

Didim Cam Tavan Modelleri

Cam tavan kullanım şekline bağlı olarak adlandırılır. Sabit cam tavan ve motorlu hareketli cam tavan olarak iki model mevcuttur. Kafeteryalar teras kapatma işlerinde, taraça düzenlemelerinde ve kış bahçesi imalatlarında yoğun olarak kullanılmaya başlamıştır. Mekanların müşterilerine daha konforlu ortam hazırlama isteği cam tavan ürünlerine rağbeti artırmıştır. Modern kış bahçesi tasarımları ile cam tavan birlikte anılmaktadır. Özellikle son yıllar da artış gösteren teras katlı konut imalatları, teras kapama ve cam tavan birlikteliğine şahitlik yapmaya başlamıştır.

Sabit caam tavan firma telefonu
Sabit cam tavan sistemleri

Sabit Cam Tavan

Sabit cam tavan talepleri için aydınlatıcı bir kaç noktayı belirtmek isteriz.

1- Sabit cam tavan ile kapatılacak alan geniş ise demir karkas ile altyapı hazırlanmalıdır. Demir profillerin üzerine sabit cam tavan yerleştirilir. Bu durumda kapaklı cephe profili veya sabit cam tavan profilleri kullanılarak işlem tamamlanır. Sabit cam tavan uygulaması talep edilirken temizlik sorunu dikkate alınmalıdır. Ayrıca en doğru cam sistemi lamine temperli camlar seçilmelidir. Temperli cam normal cama göre 7 kat daha dayanıklıdır. Lamine sistem ise kırılan camın düşmesini ve kopmasını engeller. Böylece tam güvenli bir cam tavan yapılmış olur. Sabit cam tavan fiyatları tüketicileri en çok meraklandıran konudur. Genellikle ortalama fiyat istemektedirler. Ancak doğrusu yerinde yapılan keşif sonucu ortaya çıkacak fiyattır. DidimCam Tavan Sistemleri için lütfen teklif alınız.

sabit-cam-tavan-izmir
sabit cam tavan fiyatları Didim

Motorlu Hareketli Cam Tavan

Cam tavan işlerinde doruk nokta hareketli motorlu cam tavan sistemleridir. Geriye doğru üç kanatlı olarak projelendirilir. Açılır cam tavam metrekare fiyatları, açılır motorlu cam tavan m2 fiyatları ve açılır motorlu hareketli cam tavan fiyatları ve açılır cam tavan 2019 metrekare fiyatları en çok merak edilip aranılan kelimelerdir.

izmir açılır cam tavan
açılır motorlu cam tavan

Didim İli Bölgesi ve Ege’de Hizmet verdiğimiz bölgeler

Cam tavan uygulaması
cam tavan firması

Didim cam tavan taleplerinize işinde profesyonel kadromuzla hizmet veriyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir