Çeşme Panjur

Çeşme Panjur Firmaları

0 551 655 25 04 numaramız dan Çeşme panjur talepleriniz için ücretsiz yerinde keşif hizmeti isteyiniz. Zen+, motorlu ithal alüminyum panjur ve garaj kapıları ürünleri ile her türlü ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. Kalite, estetik ve ekonomi bir arada bir çok renk seçenekleri ile otomatik panjur çeşme seçeneklerinde. Alman Becker panjur motoru, Fransız Somfy panjur motoru ve ekonomik motor isteyen müşterilerimize Mosel marka motorları öneriyoruz.  Tadilat ve yenileme işlerinizde hazır kutu veya monoblok kutu kullanılabilir. Çeşme panjur firmaları ihtiyaçlarınıza öncelikli olarak yerinde keşif hizmetlerimizle destek veriyoruz.

Çeşme panjur fiyatları

Panjur ürünlerimiz;

1- Alüminyum dıştan takma kutulu panjur (motorlu – makaralı)

Alüminyum lamel(stor), alüminyum kutu, alüminyum yan dikme ve saç tambur. Müdahale kolay pratik bakım…

2- Alüminyum gizli kutu panjur (motorlu – makaralı)

3- Monoblok kutu panjur (motorlu -makaralı)

4- Motorlu garaj kapıları

Motorlu panjur sistemleri
Motorlu panjur sistemleri atölyesi

Kalite, estetik ve ekonomi bir arada bir çok renk seçenekleri ile motorlu ithal alüminyum panjur Urla seçeneklerinde. Becker, Somfy ve ekonomik motor isteyen müşterilerimize Mosel marka motorları öneriyoruz. Motor ürünlerinde garanti süresi 5 yıldır. Alüminyum stor lamelleri bina ömrü ile eş zamanlıdır. Alüminyum lameller için TIKLAYIN

Çeşme Alüminyum Kumandalı panjur

Panjur modern yapıların vazgeçilmez bir inşaat malzemesidir. Bir çok faydası vardır.

Güvenlik: ”Hırsıza kapı dayanmaz” doğrudur fakat panjur en azında caydırıcılık görevi görmektedir. Panjur kilit sistemleri her açıdan destek sağlamaktadır.

Toza Karşı: Dışarıdan evin içerisine doluşan tozlardan korumaktadır.

Yalıtım Dostu: Kış günlerinde pencerelerden gelebilecek soğuk havaya ekstra önleme etkisi vardır. Yazın Güneşin sıcağından gölge etkisi ile korur. Alüminyum lameller içerisinde poliüretan köpük mevcuttur.

Ses ve Gürültü Savar: Kapalı durumda panjur sistemleri dışarı sesve gürültüsünü önlemede başarılıdır.

Estetik: Panjur renk ve malzeme görünümü ile binaya estetik katmaktadır.

çeşme winsa panjur fiyatı
çeşme panjur

Panjur sistemleri kutularına bakılarak üç gruba ayrılabilir.

#Gizli Kutu Panjur Sistemleri: Panjur kutuları bina tuğla aşamasında iken yerine takılır. Üzeri sıvanır ve kutu duvarla bütün gözükür. Dış yüzey kaplama boardex malzeme ile yapılmalıdır. Kutu profil ürünleri galvanizli kutu profilden yapılırsa uzun ömürlü olacaktır.

#Monoblok Panjur Sistemleri: Pvc malzemeden oluşan monoblok kutu sistemleri doğrama ile birlikte montaj yapılr.

#Dıştan Takma Kutu Sistemleri: Alüminyum malzemeden oluşan kutu, iki şekilde monte edilir. Kolon üstü ve kolon içi olarak montaj yapılabilir.

otomatik panjur Çeşme
otomatik panjur Çeşme modelleri

Panjur Arıza Ve Bakım Sorunları

1- Panjur Motor Arızaları : Motor elektrik ile çalıştığı için daha çok akım dalgalanmalarından ve voltaj yükselmelerinden arıza yapabilir. Panjur aşağı inerken storun önünde herhangi bir eşya olabilir. Aşağı inmek isteyen motor engelden dolayı inemeyince motor devreleri yanabilir.

Panjur kilitleri takılı iken panjuru yukarı kaldırmak için çalıştırdığınızda motor zorlandığı için bozulabilir. Bazen motor üretimden arızalı gelmektedir. Motorlar 2 yıl garantilidir. Yukarı aşağı dengeli çalışması için swich ayarı yapılır, bu ayar yanlış yapılmış olabilir. Motor arızalarına yetkili ve işinde ehil bir personel müdahale etmelidir.

Çeşme ithal motorlu panjur
Çeşme ithal motorlu panjur bayileri

2- Panjur Makara Sorunları : Makara ile çalıştırılan panjur sistemleri artık çok üretilmese de mevcutların arıza ve değişim işleri devam etmektedir. Makara plastik malzemeden üretilmiştir. Makara ipi zamanla kopmaktadır. Kutulardan sızan su ipi zayıflatıp çürütebilir. Plastik gövde çatlayabilir. Makara içerisindeki yay özelliğini kaybedebilir.

makaralı panjur sistemi Çeşme

3- Aksesuar Parçaları Arızaları : Panjur küçük ama etkili aksesuar aparatlarından oluşur. Lamel askıları tambur borusu (tambur borusu lamellerin üzerine dolandığı metal köşegen galvanizli borudur) üzerine sarılır. Askılar bazen yerinden çıkar bazende kırılabilir… Tambur boru başı tambur borusu ile kutuyu birbirine bağlayan aparattır. Panjur yukarı aşağı çalışması için tamburun dönmesine yardım eder. Tambur borusu vidaları gevşeyebilir, bağlantı noktası yanlış yapılmış olabilir. Panjur kilit aksesuarı(fişek sürgü kilit) ile istediğimiz zaman yukarı doğru açılmasını engelleyebiliriz. Kilitler kapalı iken panjuru açmaya çalışırsak, lameller kopabilir, motor arızalanabilir… 

Çeşme Panjur aksesuarları sorunları

4- Lamel (Stor) Arızaları : Çeşitli ebatlarda kullanılabilen panjur paletleri bazı arızalara yol açabilir. Genişliklerine göre, 39’lük – 44’luk – 55’lik – 77’lik lameller. Üretim kaynaklı deformasyonlar, ağırlıktan dolayı bazen kopmalar olabilir. Bunun sebebi panjur lameli bağlantı noktalarıdır. Tırnaklar yeterince kıvrımlı olmadığı zaman bağlantı kopabilir.

Çeşme panjur firması

Panjur Kullanımının Faydaları

1- Güneş ışınlarından kaynaklanan halı ve mobilyalarda sararma, renk solmasına engel olur.

2- Hırsızlık olaylarına önleyici tedbirdir.

3- Camları toz, su, kirden korur.

4- Yalıtım değerlerine katkısı ile enerji ödemelerinize olumlu destek…

Kış bahçesi işlerimiz hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir