Gizli Kutu Detay Panjur Urla

Gizli Kutu Detay Panjur Urla Üretici | Urla | Panjur

Gizli Kutu Detay Panjur Urla üretim ve montajı . Eğer yeni bir inşaat yapıyor iseniz, mevcut eski doğramaları değiştirecekseniz kullanabileceğiniz faydalı ve modern bir panjur kutusu detayı… Gizli Kutu – Detay Panjur Urla üretici atölyesi olarak Zen çözüm ortağınız olarak yerini alacaktır. Binanın dış görünümü ile bütünleşmiş bir panjur kutusu arzu ediyor isek en doğru çözüm gizli panjur kutusu.

panjur kutuları
Panjur kutusu Urla

Boardex Gizli Panjur Kutusu Urla

Yeni konut inşaatında duvarların örülme aşamasında sıvaya başlamadan önce boardex panjur kutusu yerine takılmalıdır. Boardex kutu nasıl yapılır? 30×40 boyalı demir kutu profillerden kasa oluşturulur. Her iki yanda saç levha ile kapatılır. Oluşturulan demir kutunu, ön, üst ve arka alanı boardex levha ile kaplanır. Tavana kaynak veya bouldex vida ile tutturulur.

Becker panjur motoru
Becker ithal panjur motoru

Boardex levha sıvanır ve daha sonra boyanabilir. Bu kutu sistemlerinde panjur yerine takıldıktan sonra müdahale kapağı (kompozit levha ile) takılır. Herhangi bir sıkıntı ortaya çıktığında rahatlıkla müdahale edilebilir. Bina ile tam uyum sağlayan görünümü ile her zaman tercih edilen bir kutu modeli olmuştur. Yalıtım açısından beklenti yüksek ise strafor levhalar iç yüzeylere yapıştırılarak ekstra izolasyon elde edilmiş olur.

Boardex panjur kutusu İzmir
Boardex panjur kutusu Urla firması

Köpük (Strafor) Panjur Kutusu

Köpük panjur kutusu ise yalıtım açısından endişesi olan müşterilerin genelde tercih ettiği bir üründür. Ancak ağır ve geniş açıklıkları kapatan doğramalar ile kullanımı bazen sıkıntılı olabilmektedir. Kutu yerine takıldıktan sonra sıvanabilir ve boyanabilir. Çelik teller ile güçlendirilmiş iç yapısı ile panjur kutusu gereken sağlamlığı elde etmiş olur. İçerisine rahatlıkla takılabilen tambur boruları ve iç aksesuarlar kolay kullanılır. Panjur yüksekliğine bağlı olarak kutu ebatları değişmektedir.

Strafor panjur kutusu
Strafor panjur kutusu

Ahşap Panjur Kutusu

Ahşap panjur kutusu ise geçmişi epey gerilere uzanan mdf kutudan yapılan sistemdir. Odanın içerisine bakan yüzey menteşeler ile açılıp kapanabilmektedir. Günümüzde çok tercih edilmeyen bir panjur kutu sistemidir.

Aydın köpük panjur kutusu, Muğla köpük panjur kutusu, Manisa köpük panjur kutusu, Bodrum köpük panjur kutusu, Marmaris köpük panjur kutusu, Didim köpük panjur kutusu, Kuşadası köpük panjur kutusu, Menderes köpük panjur kutusu, Gaziemir köpük panjur kutusu, Konak köpük panjur kutusu, Karabağlar köpük panjur kutusu, Konak köpük panjur kutusu, Balçova köpük panjur kutusu, Narlıdere köpük panjur kutusu, Güzelbahçe köpük panjur kutusu, Urla köpük panjur kutusu, Seferihisar köpük panjur kutusu,

alüminyum panjur
Alüminyum panjur modelleri

Çeşme köpük panjur kutusu, Urla köpük panjur kutusu, Buca köpük panjur kutusu, Kemalpaşa köpük panjur kutusu, Bornnova köpük panjur kutusu, Bayraklı köpük panjur kutusu, Karşıyaka köpük panjur kutusu, Çiğli köpük panjur kutusu, Menemen köpük panjur kutusu, Foça köpük panjur kutusu, Dikili köpük panjur kutusu, Bergama köpük panjur kutusu, Ayvalık köpük panjur kutusu teslimatlarımız devam ediyor. Kış bahçesi ihtiyacınız olduğunda linke tıklayınız; http://zencambalkon.com/Urla-kis-bahcesi/

Panjur atölyesi
Panjur atölyesi üretim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir