Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mı

Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mıdır?

Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mı sorusu bugünlerde cevabı en çok aranan soruların başında gelmektedir. İşsizliğin ve ekonomik dar boğazın arttığı şu günlerde şuç oranları da bir o kadar artmakta. Bunlardan en göze çarpanı da hırsızlık. Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mıdır sorusunun cevabı evet…

cam balkon güvenlimi
cam balkon güvenliklimi

Her yerden bir şekilde girip yükte hafif pahada ağır ne var ne yoksa hepsini sırtına yükleyip götürebiliyorlar. Bugün atasözlerimize bile girmiş olan bir laf vardır “hırsıza kilit dayanmaz.” diye. Fakat artık bunlar büyük bir problem olmaktan çıkmış durumda. Gelişen teknoloji ve üretilen pratik çözümler doğrultusunda artık hırsızların işleri daha zor.

cam balkon hırsıza dayanıklımı
cam balkon hırsızlığa karşı engel mi

Cam Balkon Emniyetli Bir Sistem

Hırsızların girmeyi en çok tercih ettikleri yerlerden biri de balkonlar. Fakat artık cam balkon sistemleri geliştirildiği için oradan da rahatça giremezler. Zira bu sistemlerin estetik ve yeni yaşam alanı açma fonksiyonlarından başka hırsızları caydırma özelliği ile de en çok tercih edilen sistemler arasında başta gelmektedir. Çarpma kilitler özel PVC enjeksiyon yöntemi ile üretilirler. Bilindiği gibi; katlanır sistemlerde bir altta bir de üstte birbirine boncuk dediğimiz iple bağlı iki adet çarpma kilit vardır. Zorlama ile dışarıdan bu kilitleri kırmak pek de mümkün değildir. Camları kırıp içeriye girme gibi bir durum da söz konusu değildir. Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mı sorusuna sizde cevap verebilirsiniz.

cam balkon güvenlik sağlar mı
Cam balkon güvenlik elemanları

Camlar sert malzemeli olduğundan dolayı kırılması pek mümkün değildir ve kesici aletler gibi aletlerle kesilmesi çok zordur. Sert bir cisimle kırılmaya çalışılsa bile çok ses çıkaracağından, bu kadar sesi göze almış bir hırsız kapıyı da çalabilir. Alt kattaki komşunuzda cam balkon var ise; veya kendiniz ikinci, üçüncü veya cok yüksek katlı binalarda ikamet ediyorsanız sorun yok demektir. Fakat ulaşılması kolay yerlerden oturuyorsanız cam balkon hırsız için tutunacak bir alan bırakmayacağından açıp da içeri giremeyecektir. Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mı

balkon camı camları güvenlikli mi
balkon camı hırsızlığa dayanır mı

Cam Balkon ve Güvenlik

Bu sistemler %100 güvenlik unsuru göz önüne alınarak üretilmiştir. Bu sistemler iki metre yüksekliğe kadar tam bir verimlilikle çalışabilmektedir. Bu yükseklikten daha fazla yüksekliklerde ise camların güven sorunu olmamasına rağmen camlar arası kayıt olmadığı için kötü hava şartlarında rüzgar ve yağmur suyunu içeri alabilmektedirler. Maksimum verimlilik iki metre yükseklikteki camlarda sağlanabilmiştir. Yüksekliği standart dışı olan balkonlarda camlar maksimum yüksekliğe çıkarıldığı takdirde açık kalan yerler sabit profiller ile kapatılarak güvenli ortamlar rahatlıkla oluşturulabilir. Ayrıca dışarıdan gelebilecek bütün olumsuz etkilere de caydırıcı ve güvenli bir görün sağlama özelliği de bir başka tercih nedeni olmasını güçlendirir. Sürgülü balkonlarda kitleme mandalları ile de evde olmadığınız zamanlarda ekstra güvenlik katarak içinizi rahat tutmanız konusunda size yardımcı olur. Cam Balkon Hırsıza Dayanıklı Mı dayanıklı değil mi sorularının cevabını verdiğimizi düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir