Cam Balkon 2020 Fiyatları

Cam Balkon 2020 Fiyatları Ne Düzeyde

Öncelikli değerlendirilmesi gereken konu Cam Balkon 2020 Fiyatları mı olmalı yoksa dayanıklılık ve kalite mi olmalı? Hızlı tüketimi ile inşaat yapı sektöründe cam balkon üretimi ve montajı gündem oluşturmaktadır. Tüketicilerin cevabını aradıkları soruların başında Cam Balkon 2020 Fiyatları Ne Düzeyde gelmektedir. Özellikle, katlanır cam 2020 fiyatları, katlamalı cam 2020 fiyatları, katlanan cam 2020 fiyatları, balkon cam 2020 fiyatları ve balkon camlama 2020 fiyatları aranmaktadır. Demonte cam balkon 2020 fiyatları, sektör aktörlerinin aradığı kelimelerin başında gelmektedir.

cam balkon fiyatları
cam balkon 2020 fiyatları

Cam Balkon 2020 Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Fiyatlar malzeme tedarik zinciri ile doğrudan alakalıdır. Bir çok değişik malzeme ile gerçekleştirilen üretim süreci elbette bu malzemelerin fiyatlarına direk bağlıdır. Şimdi fiyatların nasıl hesaplandığına göz atalım;

1- Alüminyum Profil Ürünleri

2- Cam Ürünleri

3- Aksesuarlar

4- İmalat Giderleri

5- Montaj Giderleri

6- Vergi – Ssk gibi devlet kaynaklı ödemeler

cam balkon metrekare fiyatları
cam balkon metrekare fiyatları

Cam Balkon Alüminyum Profil Fiyatları

Alüminyum uzun ömürlü olması ve dayanıklı estetik yapısı ile camlama sistemlerinin iki ana (diğeri cam) malzeme grubundandır. Cam balkon kasa profili, cam balkon kanat profili, cam balkon cam çıtaları, cam balkon yan dikme ve cam balkon yardımcı profilleri sayılabilir. Alüminyum profilleri ağırlıklı olarak Eloksal (gri renk), bronz, beyaz ve antrasitgri renklerde talep edilmektedir. Elbette istenilen Ral renklerinde boyanabilir. Ahşap desenli baskı transfer boya ile değişik tonlarda boyanabilir. Eloktrostatik fırın boya uzun ömürlü ve dağılmayan boya tekniğidir. Sahil kenarlarında mümkünse tekstüre yapıda boyanmalıdır.

Cam balkon aksesuar fiyatları 2020
Cam balkon aksesuar fiyatları listesi

Cam Balkon Cam Ürünleri Fiyatları

Cam sistemin belkide ana malzemesidir. Amaç balkonları kapatırken ferah ve geniş açık görüş elde etmek olduğu için cam ürünleri çok önemlidir. Camlama sistemlerinde ağırlıklı olarak 8 mm temperli cam kullanılır. Çok sık olmamakla birlikte 10 mm. temperli cam kullanılmaktadır. Fiyat olarak çok pahalı geldiği için adı bile anılmayan lamine+temperli cam esasında en idealidir. Yeni nesil ısı camlı camlama ürünleri de kullanılmaya başlamıştır. Aşağıda tekcam ve ısıcamlı ürünlerin pahalıdan ucuza doğru bir sıralamasını yapacağız. Eğer kış bahçesi ihtiyacınız var ise önerimiz, https://egepencere.com/izmir-kis-bahcesi/

cam balkon 2020 fiyatları ne düzeyde
cam balkon 2020 metrekare fiyatları

Cam Balkon Tek Cam Maliyet Sıralaması

1- 5+5 lamine temperli yeşil cam

2- 5+5 lamine temperli mavi cam

3- 5+5 lamine temperli bronz cam

4- 5+5 lamine temperli füme cam

5- 5+5 lamine temperli şeffaf cam

6- 4+4 lamine temperli yeşil cam

7- 4+4 lamine temperli mavi cam

8- 4+4 lamine temperli bronz cam

9- 4+4 lamine temperli füme cam

10- 4+4 lamine temperli şeffaf cam

11- 10 mm temperli yeşil cam

12- 10 mm temperli mavi cam

13- 10 mm temperli bronz cam

14- 10 mm temperli füme cam

15- 10 mm temperli şeffaf cam

16- 8 mm temperli yeşil cam

17- 8 mm temperli mavi cam

18- 8 mm temperli bronz cam

19- 8 mm temperli füme cam

20- 8 mm temperli şeffaf cam

21- 6 mm temperli yeşil cam

22- 6 mm temperli mavi cam

23- 6 mm temperli bronz cam

24- 6 mm temperli füme cam

25- 6 mm temperli şeffaf cam

Yukarıdaki sıralama maliyeti en yüksek camdan en ucuz cam balkon fiyatları sırasına doğru yapılmıştır. Eğer cam balkon sorunları ile ilgili bilgilenmek için, http://zencambalkon.com/2019/08/17/cam-balkon-sorunlari-ve-cozum-yollari/

2020 balkon camlama fiyatları
2020 balkon camlama fiyatları hesaplama

Cam Balkon Aksesuarları Fiyatları

Aksesuar çeşitleri sistem içerisinde oldukça önemli yer tutmaktadır. Aksesuar ürünlerinin kalitesi ham madde kalitesi ile doğru orantılıdır. Kaliteli aksesuar orijinal ham madde kullanılarak elde edilir. Camlama sisteminin tüm yükünü alan ve hareket veren rulman tekerlekler en önemli aksesuar grubudur. Çelik teker, polyamid cam balkon tekeri ve plastik gövdeli tekerlekler kullanılır.

Plastik aksamlar sürekli kullanmaya karşı dayanıklı olmalı ve profil çeşitlerine uyum sağlamalıdır. En ucuz cam balkon arayışına çıkan tüketici karşılaşacağı sonuçlara da razı olmuş demektir.

cam balkon 2020 fiyat listeleri
cam balkon fiyat listeleri örnekleri

Cam Balkon İmalat – Montaj – Devlet Ödeme Ve Giderleri

Bir cam balkon fiyatını kullanılan malzemeler belirlediği kadar, atölyeye gelişten müşterinin balkonuna takılıncaya kadar geçen zamanda katlanılan maliyetler de önemli yer tutar. Artık montaj ve imalat giderleri o kadar yüksek meblağlar tutmaktadır ki firmalar tamamen verimli uygulama süreçlerini takip etmenin yolunu seçmişlerdir. Cam Balkon 2020 Fiyatları ihtiyaçlarınıza özel fiyatlar ile çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Slidex Katlanır cam balkon 8 mm Renkli Cam Metrekare Fiyatı: 290,-TL/m2

Vizyon Katlanır cam balkon 8 mm Renkli Cam Metrekare Fiyatı: 365,-TL/m2

Vizyon camlama
Vizyon cam balkon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir