Didim Giyotin Cam

Didim Giyotin Cam Sistemleri |Giyotin Sistemleri | Fiyatları

Didim giyotin cam, mekanların, açık alana ihtiyacı olan işletmelerin, pergola altlarının kapatılmasında, teras etrafı bölmelerinde ve balkon kapatmalarında yeni ürün… Zen firması, hareketli küpeşte sistemlerinin toptan satışını ve perakende uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Elektrikli motor ile çalışan dikey kanatlar genellikle 3 eşit parçadan oluşur. En alttaki kanat sabit olup küpeşte görevi görür. Diğer iki kanat yukarıda aynı hizada toplanır. İstenilen Ral renklerine boyanabilen profil renkleri ile farklı tasarımlara uymaktadır. Didim giyotin cam sistemleri ürünlerimiz fiyat ve ödeme koşulları ile sizleri şaşırtmaya devam ediyor..

Didim hareketli giyotin cam
Didim hareketli giyotin camlama

Didim Giyotin Cam Motorlu Hareketli Toptan

Firmamız demonte toptan motorlu giyotin sistemlerini güncel fiyatlar ile siz değerli müşterilerine ulaştırmaktadır. Giyotin ölçüleri 7,25 M2’nin altında ise 7,25 M2’ye tamamlanır. Fiyatları belirleyen unsDidimr;

1- Cam renkleri ve özellikleri: 4+4 lamine temperli, 4+4 lamine veya 8 mm temperli cam kullanılması fiyatları etkiler. Ayrıca cam renkleri de maliyeti değiştirir.

2- Motor markaları: Alman malı Becker, Fransız ürünü Somfy ve uzak doğu markası Mosel en yaygın kullanılan motor modelleridir. Motorların çalışma gücü taşıyabilecekleri ağırlıktan daha fazla yüklenirse sıkıntıya girmektedir. En doğrusu teknik olarak seçilecek motorun ağırlıktan bir üst kademe olmasıdır.

hareketli küpeşte sistemleri Didim

3- Çekme Sistemleri: Motor tambur borusuna dolanan ve kanatları yukarı doğru çeken aparatlar bir kaç seçenekte kullanılır.

Zincir Sistemi : En sağlam ve uzun ömürlü çalışma modelidir. Atma ve kopma gibi herhangi bir sorun yaşanmaz.

Kayış Sistemi : Kauçuk esaslı kayış ile kanatlar yukarı çekilir.

Halat ip sistemi : Halat ip bazen kopabilmekte ve sarılım sırasında sarım düzeni bozulmaktadır.

4- Alüminyum profil kalınlıkları: Kasa ve kanatlarda kullanılan alüminyum profil kalınlıkları 2 mm’den aşağı olmamalıdır.

vizyon-cam-balkon

Didim Giyotin Cam  Hareketli Giyotin Küpeşte Uygulamaları

Uygulama sorunlarına göz atacak olursak;

1- Kanat genişlikleri istenilen genişlik 3,5 mt’den fazla olmamalıdır. Vizyon sistem de 4 mt aşılabiliyor.

2- Giyotin yüksekliği 2,65 mt’yi aşmamalıdır.

3- Sistem çok dikkatlice terazide takılmalıdır.

4- Kanatlar bağlanırken çap ölçü olmadığına dikkat edilmelidir.

5- Taşıma kapasitesi düşük motor tercih edilmesi

6- Çekme halatı veya zincirin toplanması için gereken boşluktan küçük kutu kullanılması.

vizyon katlanır cam balkon

hazır motorlu giyotin Didim motorlu hareketli giyotin küpeşte, hizmetimiz perakende olarak Didim ve ilçelerinde devam etmektedir.

Türkiye genelinde tüm illerimizde hizmet veriyoruz.

toptan demonte hareketli küpeşte giyotin

Giyotin cam sistemleri
Giyotin cam sistemleri atölyesi

Toptan Hareketli Küpeşte

Firmamız toptan hareketli küpeşte sektöründe Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Demonte Vizyon Elektrikli Giyotin

Mağaza, kafe ve mekanlar için tasarlanan giyotin sistemleri modern yaşamın öncü ürünü olarak ön plana çıkıyor. Müşterileri çekici ortamda vakit geçirme hissi ile mekan sahibine ciro açısından destek oluyor. Alt sabit korkuluk ve küpeşte olarak kullanılabiliyor. Kışın ve kötü hava koşullarında müşterileriniz rahatsız olmadan işinize devam edin… Yağmur, fırtına ve tozdan uzak ama şeffaf bir ortamda sıcak kahve için motorlu küpeşte…

 

motorlu küpeşte demonte Didim

Vizyon alüminyum giyotin profil sistemi, 8 mm ve 5+10,5+5 mm ısıcamlı tasarlanmıştır.

Sistem renk seçenekleri size fırsatlar sunar… RAL 7016 ve ham profil olarak stoklarımızda daima mevcuttur. Dilediğiniz ral renklerinde boyanabilir.

Her zaman ana sorun olan sızdırmazlık problemine karşı yan dikme profillerinde fırça fitil ile takviyelendirilmiştir.

Sistem aksesuarları giyotin profilleri içerisinde gizlenmiştir. Paslanmaz emniyetli aksesuarlar sorunsuz servis hizmeti ve geri dönüşüm sorunlarına son.

120 nevtonluk somfy giyotin motoru veya becker hareketli küpeşte motoru kullanılır.

Kayış sistemi ile sessiz ve güvenli çalışma…

Giyotin cam iletişim
Giyotin cam firması iletişim

Didim toptan giyotin fiyatları için firmamızı arayabilir ihtiyacınıza uygun giyotin ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Didim Giyotin Cam  Hareketli (Motorlu) Giyotin Uygulamaları

Yapı sektörü teknolojik gelişimini hızla sürdürmektedir. Kafe ve restoran gibi işletmelerin talebi ile ortaya çıkan ihtiyaca göre geliştirilen hareketli küpeşte sistemleri estetik ve fonksiyonel kullanımı ile yaygın kullanılır olmuştur. Didim hareketli (motorlu) giyotin uygulamaları, mekanlar – işletmelerde olduğu kadar son yıllarda kış bahçesi sistemlerinde de  tercih edilir olmuştur. Dikey çalışması giyotin isminin verilmesine sebep olmuştur. Giyotin küpeşte sistemleri 3 bölme veya 4 bölme şeklinde tasarlanabilir. 8 mm ve ısıcamlı giyotin sistemleri mevcuttur. Didim Motorlu Hareketli Küpeşte Sistemleri sürekli gelişen ar-ge çalışmaları ile cam balkon yerine geçecek ürünler arasındadır. Motor sistemlerinin pahalı olması şimdilik işletmelerde kullanılmasına fırsat vermektedir. Didim hareketli motorlu küpeşte giyotin ortadan açılan ve silinebilen yeni tasarımı ile balkonlarda yerini almaya hazırdır.

giyotin cam sistemleri
giyotin cam firması

Kış Bahçesi Uygulamaları Didim Giyotin Cam Motorlu Küpeşte Sistemleri

Zencambalkon olarak kaliteli ve yenilikçi ürünlerin takibini sürekli yapıyoruz. Müşterilerimize faydalı olacak ürünlerin imalat ve üretimini geliştirmeye gayret ediyoruz. Didim hareketli motorlu küpeşte giyotin sistemleri kış bahçesi uygulamalarında yerini hızla almaya başlamıştır. Ral renklerinde ve ahşap desenlerde boyanabilmesi ile renk seçenekleri sunmaktadır. Küpeşte sistemi ve açık alan oluşturması sebebi ile bir çok amaca hizmet etmektedir.

Didim hareketli giyotin

Yukarı Dikey Çalışan Didim Giyotin Cam Motorlu Küpeşte Sistemleri

Giyotin çalışma prensibi ile hareket eden motorlu küpeşte sistemleri modern mekanların tasarlanmasında her zaman favori ürün olma özelliğini korumaktadır. lamine temperli veya temperli camlar ile sağlanan güvenlik kullanıcılara güven hissi vermektedir. Alt cam panel sabit kalmaktadır. Diğer iki panel aşağıda toplanarak yeterli açık alan oluşturmaktadır. Faydalı kullanım alanı oluşturmaktadır. Üst hareketli tente olduğunda tamamen açık alan elde edilebilmektedir.  İstenilen seviyelerde sabitlenebilen camlar kullanım özgürlüğü sunar. Turistik bölgelerin, mekanların ve kış bahçesi uygulamalarının tamamlayıcı camlama sistemidir. Didimgiyotin fiyatları 600,-TL+ Kdv/m2 fiyatları baz alınabilir. Dikkat edilmesi gereken 7 m2 altı her ölçü 7 m2’ye tamamlanmaktadır. 350 cm genişlik aşılmaz ise teknik verilere sadık kalınmış olur. Elektrikli cam küpeşte, motorlu kumandalı giyotin, motorlu hareketli küpeşte gibi isimler ile adlandırılmaktadır. Konforlu ortamların lider ürünü, elektrikli kumandalı harektli giyotin küpeşte sistemleri…

Didim kumandalı hareketli küpeşte

Didim Giyotin Cam  Elektrikli Küpeşte Sistemleri

Hareketli küpeşte veya giyotin sistemlerinin hareket sistemini motorlar sağlamaktadır. Giyotin motor markaları, Becker motor, Somfy motor, Mosel motor ve diğer markalardır. Uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir. Gizli kablo sistemi ile elektrik taşınmaktadır. Didim Giyotin Cam taleplerinize uygun çözümler…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir