Manisa Teras Kapatma

Manisa Teras Kapatma Nasıl Olmalı?

Çatı kat teras sahibi olmak için çok araştırdınız. Açık bir terasınız var… Belki en üst katta belki de birinci katta… Her iki durumda da teras kapatma ihtiyacınız doğabilir. Geniş bir teras her zaman yaşam konforuna olumlu katkı yapar. Keyifli vakit geçirilen bu alanlar bazen de beraberinde aklınıza gelmeyen sorunlar ortay çıkarır. Bu yazımızda Manisa teras kapatma ve Manisa teras kapatma nasıl olmalı? konularında bilgiler vereceğiz. Firmamız teras kapatma, teras kapatma kış bahçesi ve teras kapama yaşam odası taleplerine uzman ekipleri ile cevap vermektedir.

bornova teras üstü kapatma
Manisa teras kapatma

Teras Kapatmak istiyorum Ama Nasıl?

Açık bir terasınız var oldukça geniş veya dar alan bir sebepten kapatılması gerekiyor… Manisa teras kapatma ihtiyacınızda bir kaç yol var! Üst katlardan atılan cisimler, uçuşup gelen sigara külleri, halı-kilim tozları ve izleniyor olma hissi rahatsız ediyor ise Teras kapatmak istiyorum ama nasıl? sorusunun cevabını sizde arıyorsunuz.

Demir Pergola İle Teras Kapatma

1- Demir İskelet Sandviç Panel Pergola İle Kapatma: İlk önce demir kutu profiller ile karkas oluşturulmalıdır. Dikey taşıyıcılar en az 80 x 80 cm kutu profil kullanılmalıdır. Demir pergola(pergule, pergole) yatay taşıyıcılar 40 x 60 kutu profilden en az 1,8 mm et kalınlığında olmalıdır. Bu arada en doğrusu gereken miktarda demir makas kurulmasıdır. Makasların üstüne yatay aşıklar 40×60 boyalı kutu demir profilden atılmalıdır. Sandviç paneller için maksimum 80 cm aralık ile profil atılmalıdır. Duvar dibi saç kıvırma işlemi duvara gizlenip üzeri sıvanabilir yada çeşitli yalıtım malzemeleri ile yalıtılmalıdır. Böylece teras çatı uygulaması tamamlanmış olur. Manisa teras kapatma farkımız, demir pergola imalatında ilkemiz gizli oluk sistemi ile çalışmaktır. Sandviç panel uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Demir pergola metrekare fiyatları 400,-TL – 650,-TL arası(istenilen özelliklere bağlı)

2- Taşıyıcı Demir Profillerin Kaplanması Veya Boyanması: Çatı tamamlandıktan sonra taşıyıcı pergola profilleri demir boyası ile boyanabilir. Diğer seçenek taşıyıcı profillerin alüminyum kompozit ile kaplanmasıdır. Bir çok renk seçeneği ile alüminyum cephe kompozit levhalar estetik görünüm vermektedir. Boardex levha ile de kaplama yapılabilir. Üzeri sıvanıp boyanabilir.

3- Teras Kapama Tavan Kaplama Çeşitleri: Teras kapatma tavanı estetik olarak kaplanmalıdır. Tavan kaplama işlemi bir kaç çeşit malzeme ile yapılabilir. Alçıpan levha ile tavan kaplama yapılabilir. Alçı sıva ve boya ile göze hoş gelen renge boyanabilir. Boardex levha ile de kaplanabilir. Taş yünü kaplama malzemesi ile pratik bir imalattır. Taş yünü parça levhalar(60*60cm ebatlarında) kolay değiştirilebilir. Teras kapama belki de kış bahçesine dönüşmeye şimdiden hazır. KIŞ BAHÇESİ için TIKLAYINIZ.

bornova teras kapatma tavan
Manisa teras kapatma tavan

Motorlu Tente İle Teras Çatı Kapatma

Bazen içimize kapanırız, bazende açılmak ruhumuzu özgürleştirmek ve gökyüzüne bakıp yıldızların altında hoş vakit geçirmek… Tam da bu beklentilere motorlu tente cevap vermektedir. İster kapalı ister tamamen açık bol ışıklı bir çatımız olsun diyorsanız Motorlu Tente ile Teras Çatı Kapatma… Tente kumaşları ithal Avrupa ve uzak doğu kumaşlardan üretilir. Bizim önerimiz Avrupa kumaş seçeneğidir. Hazır soft ışıklandırma sisteminde samsung malzeme kullanılmaktadır. Tente motor markası Becker veya Mosel seçebilirsiniz… Motorlu tente m2 x 550,TL’den başlamaktadır. Dikkat edilmesi gereken 25 metrekare altı ölçülerin mutlaka 25 m2’ye tamamlanması gerekmektedir.

teras kapatma bornova
teras kapatma Manisa

Cam Çatı İle Teras Kapatma

Bazen cam çatı talepleri ile karşılaşıyoruz. Sabit cam çatı ile teras kapatma veya motorlu cam çatı(açılır cam çatı) olarak iki şekilde uygulanabilen bir sistemdir. Ancak maliyeti sebebi ile son anda vazgeçilen bu ürün bir süre daha tekliflere kapalı kalacak gibi gözüküyor. Cam çatı ile teras kapatma, alüminyum profiller ve camdan oluşur. Temperli lamine cam veya temperli ısı camlar kullanılır.

cam çatı teras kapama bornova
Manisa Cam çatı teras kapama fiyatları

Teras Kapatma Etrafını Hangi Malzeme İle Kapatmalıyım?

Güzel bir teras kapatma yaptırdınız ve kış geldi… Belki ilk an düşündünüz ama o an bazı sebeplerden vazgeçtiniz… Terasınızı kışın veya yağışlı havalarda da kullanmak istediniz. Şimdi karar vermeniz gereken Teras kapatma etrafını hangi malzeme ile kapatmalıyım?

#Cam Balkon İle Kapama Cam balkon son yılların en popüler yapı malzemelerinden. Katlanır ve sürgülü olarak kullanılabilir. 8 mm. ve 10 mm. temperli camlar ile üretilebilir. Dışarıdan ayrılmış ama sanki dışarı ile iç içe gibi vakit geçirmeyi mümkün kılan sistemler. İstenilen renklerde seçim yapabilirsiniz. İstediğinizde kapalı istediğinizde tamamen açık bir teras için… Isıcamlı modelleri de seçebilirsiniz… ısıcamlı cam balkon VİDEOSU için TIKLAYINIZ.

Cam balkon başlangıç metrekare fiyatı 280,-TL düşünebilirsiniz. Vizyon marka balkon camlama metrekare fiyatı 350,-TL’dir

cam balkon teras kapatma bornova
cam balkon teras kapatma Manisa firmaları

#Alüminyum Doğrama Sistemleri İle Kapama Konu alüminyum sistemleri olduğunda devreye bütçe hesapları girecektir. Örnek olarak katlanır kapı sistemi mükemmel bir malzemedir. Teras kapatma katlanır kapı videosu için TIKLAYINIZ.  Basit sürgü sistemlerden hebeschiebe sisteme bir çok farklı model ile kaplanabilir. Deneyimli personellerimiz size yardımcı olacaktır. Yalıtımlı ve yalıtımsız alüminyum sistemi seçebilirsiniz. Alüminyum doğrama metrekare fiyatları 700,-TL’den başlar 1.300,-TL’ye kadar çıkabilir.

alümniyum doğrama teras kapatma bornova

#Pvc Doğrama İle Teras Kapama Çok önermiyoruz ancak bazen bütçe ile ilgili sebeplerden müşterilerimiz plastik doğrama tercih etmektedirler. Sürme ve açılır pvc doğrama ile işlem tamamlanabilir. Pvc doğrama metrekare fiyatları 450,-TL’den başlayıp 600,-TL’ye ulaşabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir