Manisa Linea Rossa

Manisa Linea Rossa Bayileri

0 551 655 25 04 ücretsiz keşif…Manisa müstakil bina, yazlık ve vilların yoğun olduğu önemli bir sahil bölgesidir. Son yıllarda ülkenin dört bir yanından talep görmekte ve artan göç sebebi ile müstakil konut inşaatlarının hız kesmediği bir ilçedir. Manisa Linea Rossa ürünlerini iyi tanımakta ve tercih etmektedir. Isı yalıtımlı alüminyum kapı pencere artık modern konutların tercihi olmaktadır. Alüminyum doğal malzeme olması sebebi ile de seçenekler arasında ön sıralara çıkmaktadır. Başarılı aksesuar sistemleri üretilmiştir. Manisa Linea Rossa Bayileri aramalarınızın değişmez firması olmayı hedefledik.

Linea Rossa doğrama

Linea Rossa kapı pencere, linea rossa kış bahçesi, Linea Rossa Cephe giydirme ve Vizyon camlama sistemleri ile sizleri buluşturmaktan keyif duyarız. Demonte linea rossa, hazır alüminyum doğrama ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz.

Linea Rossa Manisa
Linea Rossa Manisa bayi

Manisa Line Rossa Modelleri

Linea Rossa modelleri seçilen profil serisine göre değişkenlik göstermektedir. Manisa Linea Rossa modelleri her projeye uygun ve modern hatlı doğramaları ile katkı sağlamaktadır. Serilere göz atacak olursak;

Linea Rossa alüminyum doğrama
Linea Rossa alüminyum doğrama sistemleri

Linea Rossa Yalıtımlı Sürme Sistemler

Sürme veya sürgülü sistemler Manisa’da en çok tercih edilen kapı pencere modelidir. Yer kaplamadan açılıp kapanması ve geniş açıklıkları geçebilme imkanı ile başarılı uygulamalar ortaya çıkmaktadır. Beklenti ve kullanım rahatlığı Linea Rossa yalıtımlı sürme sistemler ile mümkün…

Linea Rossa sürme doğrama
Linea Rossa sürme doğrama serileri
Lr3100 Sürme Seri Kapı Pencere

Başlangıç seri sürgülü doğrama modelidir. İki kanat ve üç kanat çalışır sürme kanat tipleri üretilebilir. Kanatlarda özel tutma aparatı farkın ilk adımlarını yansıtır… Ral renklerde ve ahşap desenli olmak üzere farklı bir çok uygulanabilir. Çalışma rahatlığı ile sürme sistemlerinin kullanım zorluklarını aşmıştır. Isıcamlı, konfor camlı ve sinerji camlı uygulamaları ile projelerin istediği çözümleri üretebilmektedir. Sineklikli kasa ile üretim aşamasında sineklik sistemlerini en başta çözmektedir.

Linea Rossa atölyesi
Linea Rossa atölyesi 2020
LR3200 Sürgülü Kapı Pencere Sistemleri

120 kg’lık kanat taşıma kapasitesi ile gücünü hissetirecektir… 20 – 26 mm genişliğinde ısıcam takabilme… Enerji, su ve hava yalıtımında sizi şaşırtacak çözümler Linea Rossa 3200 serisi. Çelik ray ve rulman sistemi ile sıfıra yakın sürtünme değeri… 38 mm kanat genişliği ve 92,5 mm kanat yüksekliği sizin için. Gücü ve mukavemeti artıerılmış imalat detayları ile başarının bir başka zirvesi… Kış bahçesi uygulamalarımız için KIŞ BAHÇESİ kelimesine tıklayınız.

Manisa linea rossa 3200
LR3300 Sürme Alüminyum Doğrama Sistemleri

Dream slide hayal edilen sabit sürme sistemlerin bir kaç adım ötesinde… 250 kg maksimum taşıma kapasitesi ile bir savaşçı. Daha geniş açıklıkların kapatılmasında lider doğrama sistemidir. Dekoratif ve görsel tasarımın doğal zirvesi. Korozyana ve ultraviole ışınlarına karşı yüksek mukavemiyet sağlar. Sürgülü ve menteşeli sistemlerin bir arada uygulanabildiği başarılı profil sistemi…

Manisa Linea rossa lr 3300 sistem
LR3400 Sürme Alüminyum Doğrama Sistemleri

106 mm kasa genişliği, 50,5 kasa yüksekliği ve 45 mm kanat yüksekliği ile başarının yolu çizilmiş doğrama sistemi… 300 kg taşıma kapasitesi ile şampiyonluğa çok yakın. 90 derece ile toplanan kasa’ya karşılık 45 derece toplanabilen kanat özelliği… Çok noktadan kilitleme imkanı ile ekstra güvenlik. Aynı profiller ile kaldır-sür (hebeschiebe) ve normal sürme uygulama şansı. Parmak kuvveti ile ileri geri kullanma rahatlığını size sunar.

Manisa linea rossa lr 3400
LR3500 Sürme Alüminyum Doğrama Sistemleri

57 mm kanat genişliği, 92,5 mm kanat yüksekliği ve 45 mm kasa yüksekliği değerleri ile HBSB mekanizması ile 250 kg taşıyabilir… Cam kalınlığı 28 mm seçilebilir. Özel olarak dizayn edilmiş farklı boya renklerinde seçenekler. Linea Rossa için tedarikçi firma TIKLAYINIZ.

Linea rossa 3500
LR3700 Sürme Alüminyum Doğrama Sistemleri

Üçlü cam uygulamak mı istiyorsunuz? Yada kasa ve kanat profillerinin duvar içine gömülmesi ile manzara kesintisi olmadan cam takabilmek… Üst ve alt kilitleme ile üst düzey emniyet… Özel tasarım profiller ile estetiğin ve modernliğin doruk noktasıdır. İçeride ama dışarıda hissetmenin tek çözümü LR 3700 sistemi

linea rossa 3700 doğrama

Manisa Linea Rossa LR 5100 Yalıtımlı Açılır Sistemleri

LR 5100 Linea Rossa Yalıtımlı Açılır Doğrama sistemi ile pencere ve kapı isteklerinize göz kırpan serimiz. Çift açılım pencere aksesuarlarını uygulayabiliriz. Üçlü cam ve cam içi jaluzi uygulanabilir. Ayarlanabilir kilit karşılıkları ile ayar sorunlarına kökten çözüm. Kasa orta contası ile hava, toz ve su yalıtımı sorunlarına dur diyen sistem. 16 mm ve 42 mm. arası cam kalınlığı uygulama… 24 mm genişliğinde yalıtım köprüsü tasarlanmıştır. 120 ile 200 kg taşıyabilmek mümkündür. Özel linea rossa renkleri ve ral renklerinde boyama seçenekleri.

linea rossa 5100

Manisa Linea Rossa Uygulamaları için arayınız.

Linea Rossa Manisa atölye
Linea Rossa Manisa atölye üretimi

AHMETLI MANİSA
AKHISAR MANİSA
ALASEHIR MANİSA
DEMIRCI MANİSA
GÖLMARMARA MANİSA
GÖRDES MANİSA
KIRKAGAÇ MANİSA
KÖPRÜBASI MANİSA
KULA MANİSA
SALIHLI MANİSA
SARIGÖL MANİSA
SARUHANLI MANİSA
SEHZADELER MANİSA
SELENDI MANİSA
SOMA MANİSA
TURGUTLU MANİSA
YUNUSEMRE MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir