Cam Balkon Cam renkleri

Cam Balkon Cam Renkleri Seçenekleri

Cam balkon sistemleri, görüntü itibari ile binaların veya yapıların görünümünü oldukça etkilemektedir. Tasarım ve renk seçimi binaya uygun yapılmalıdır. Müşteri dilediği renk seçimini üretim aşamasında cam renkleri ile veya kaplama renkler ile gerçekleştirebilir. Cam, özelliği itibari ile şeffaf renkte olan bir maddedir. Bu yüzden renk seçimi konusunda oldukça zengin seçenek sunar. Müşteri dilerse ürüne işlem sırasında verilen renkleri tercih edebilir, dilerse şeffaf cam üzerine sipariş ile film kaplamalar yaptırabilir.

Ürün her ne kadar mülk sahibi kullanımında olsa da dış cephe aksesuarları içerisinde yer aldığı için toplu yaşam alanları gibi yerlerde ortak karar alınmasını gerektirebilir. Alış veriş merkezlerinde, apartmanlarda veya park bahçe gibi yerlerin cam balkon sistemleri ile kapatılması yapının görünüşünü oldukça etkiler. Bu yüzden yapıların mimarisine uygun tasarımda ve renk uyumuna dikkat etmek gerekmektedir. Bina görünüşünü bozacak renkler veya uyumsuz tasarımlar bina estetiğini bozabilir. Bu yüzden bina sakinlerinin görüşünü almak, komşuluk ilişkileri açısından önem taşır.

Cam Balkon Renk Seçenekleri

Cam balkon renk seçenekleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Başta şeffaf renk olmak üzere; füme, mavi, yeşil, gri, bronz gibi renk seçenekleri mevcuttur. Fakat renk seçeneğinde bulunmadan önce işlem yapılacak balkon veya diğer alanların hangi amaç ile kapatılacağına karar vermeniz gerekir. Balkon kapatma sistemlerinden etkin şekilde faydalanmak istiyorsanız bulunduğunuz konum, yapının güneşlenme süresi veya güneş alma açısı gibi faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Cam balkon sistemleri içerisinde en çok tercih edilen cam rengi şeffaf renkleridir. Sebebi ise manzarayı hiçbir şekilde etkilememesi, güneş ışınlarının kesmemesi ve temizlenmesi oldukça kolay olmasıdır. Şeffaf renk ışığa karşı oldukça duyarsızdır. Işığı geçirgen özelliği ile balkonu sadece ses ve ısı yalıtımını sağlamış olursunuz. Aslında balkon özelliğini şeffaf cam sistemlerinde kapalı da olsa kaybetmez. Eğer balkonu eski halinde de kullanmak istiyorsanız şeffaf cam sistemleri oldukça işinizi görecektir.

Mavi veya yeşil renkleri tercih etmek kullanım amacına göre oldukça kullanışlı olmaktadır. Kamelya ya da diğer bahçe sistemleri içerisinde kapatma işlemi düşünüyorsanız bu renkleri de tercih edebilirsiniz. Güneşlenme süresinin uzun ve bol güneş alan binalarda tercih edilebilir. Kapalı renkler oldukları için yarı ışık izolasyonu sağlar. Güneş ışınlarına maruz kalmaz ve korunursunuz. Ya da dış ortam ile görüntü ilişkisini kesmek istediğiniz de film kaplamalar ve kapalı renkleri tercih edebilirsiniz. Renk seçeneği müşterinin isteğine göre uygulanmaktadır. Cam balkon sistemlerinde uygun renk seçiminde bulunarak yapının estetiğini değiştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir