Manisa Panjur Sistemleri

Manisa Panjur Şirketi | Fiyatları | Modelleri

Hedefini sadece kaliteli işleri mutlak müşteri memnuniyeti ile tamamlamak olarak belirlemiştir. Fiyat kaygısı ile olmayacak işlerin peşinde zaman kaybetmemeyi ilke edinmiştir. Manisa Panjur sistemleri , Alüminyum doğrama ve pvc kapı pencere sektöründe kazandığımız deneyimleri taahhüt işlerimizde değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Her işin hakkını vererek gereken standartlarda üretim ve montaj hizmeti veriyoruz. Montaj sonrası servis ihtiyacında en kısa zamanda karşılamaya dikkat ediyoruz. Motorlu panjur, kumandalı panjur, otomatik panjur ve alüminyum panjur işlerinde fırsat çözümlerimiz ve kaliteli ürünler ile çalışıyoruz. Manisa panjur şirketi aradığınızda Zen…

Manisa panjur atölyesi
Manisa panjur imalat atölyesi

Hakkımızda daha detaylı bilgi almak ve ürünlerimizle tanışmak için bizi arayabilirsiniz.

Motorlu Panjur Manisa Firması

Firmamız, hedefini aranılan bir panjur firması olmak ve üzerine aldığı tüm işleri başarı ile tamamlamaya odaklanmıştır. Panjur ihtiyaca özel tasarlanıp bazı özellikleri tespit etmek gerekir. Öncelikle en üst kalite de panjur sistemlerini öneriyoruz. Daha sonra bütçeye uygun seçenekleri sunuyoruz. Motorlu sistemlerde, Somfy, Mosel ve Becker motorları incelemek için BECKER kelimesine tıklayınız. Tekli kumanda ve çoklu kumanda kontrol uygulamaları isteğe bağlı uygulanır. Panjur motoru ile elektrik tesisatının bağlantısını yetkili bir elektrikçinin yapması daha doğru olacaktır. Müşteriler bazen bağlantıyı panjur firmasının yapmasını istemektedirler.

izmir panjur firması
Manisa otomatik panjur

Manisa panjur
Manisa panjur firması

Manisa Motorlu Panjur Sistemleri

Motorlu Panjur sistemleri, kutu detaylarına göre sınıflandırılmaktadır. Panjur, panjur kutusu, alüminyum lameller, ray dikme profilleri, panjur motoru ve aksesuarlardan oluşur. Firmamız alüminyum lamel ürünleri kullanıyoruz. Ral renklerinde ve ahşap desenli renklerde lamel seçilebiliyor. Motorlu, Motorlu Redüktörlü ve makaralı olmak üzere tercih edebilirsiniz. Motorlu sistemlerde hareketi sağlayan sistem, buton veya kumanda mekanizması ile olmaktadır.

Manisa otomatik motorlu garaj kepengi
Manisa otomatik motorlu garaj kepengi 2020 fiyatları

Manisa Monoblok Panjur

Monoblok kutu malzemesi plastik pvc kutudur. Monoblok kutunun montajı, kutu payı düşüldükten sonra doğrama üzerine monte edilir ve doğrama ile birlikte yerine monte edilir. Panjur Estetik ve bütünsel bir görüntü verir. Pvc doğrama veya alüminyum doğrama ile aynı renklerde imal edilebilir. Kutu içinde iç bölüme bakan yüzüne strfor köpük monte edilebilir, ekstra ısı ve ses yalıtımı sağlar.

panjur üretimi

Monoblok Panjur Faydaları

Mevsim koşullarından kaynaklanan güneş sıcaklığı ve kışın soğuk iklim şartlarından evinizi korur.

Güvenlik kaygılarınıza etkin destek sağlar. Panjur fişek sürgü kilitleri emniyet sağlamaktadır.

Panjur Evin içinden dışarıya ısı kaybına engel olur.

Temizliği müdahale kapağı sayesinde çok rahattır.

Görsel bütünlük sağlar.

Ral renkleri ve laminasyon kaplama ahşap desenlerde seçilebilir.

panjur monoblok sistemleri

Manisa Dıştan Takma Panjur

Manisa dıştan takma panjur inşaatı tamamlanmış konutlar ve oturulan evlerde uygulanır. Yerinde takılı pencere ve kapılara uygulanır. Kutu iki şekilde takılabilir, kiriş üstü ve kolon kiriş altına takılabilir. Kutu alüminyum malzemedir. Panjur lamelleri alüminyumdur. Konforlu bir yaşamın vazgeçilmez ürünü motorlu ithal panjur. Farklı renkleri binanızın rengine uygun seçebilirsiniz. Eski sistem plastik panjur kutusu ve plastik lameller kullanılabilir, ancak firma olarak alüminyum alüminyum ürünleri kullanıyoruz. Makaralı ve motorlu olarak hareket sistemi seçilebilir. Panjur işlerinize uyumlu pvc doğrama sistemleri için  PVC kelimesine tıklayınız.

Manisa dıştan takma kutu panjur

Dıştan Takma  Panjur Faydaları

Güneşin yıpratıcı (ev eşyaları için) etkilerinden evimizi korur.

Yazın klima elektrik harcamalarını düşürür.

Kışın soğuklardan korur. Isınma giderleriniz düşer.

Ses ve gürültüyü engeller.

Güvenlik tedbirlerinden biri olarak düşünebiliriz. Panjur alt parçasına takılan gizli sensörler hırsızlığa karşı koruyucu görevi üstlenir.

Ral renkleri ve ahşap desenlerde seçilebilir.

panjur Manisa firması

Manisa Detay Gizli Panjur

Manisa detay gizli panjur, inşaatın devamı esnasında uygulanır. Duvarlar örüldükten sonra kutu yerleştirilir. Gizli kutu iki şekilde üretilebilir. Motorlu ve makaralı sistem seçilebilir. Panjur motorları olarak Becker, Somfy ve Mosel markalarını kullanıyoruz.

alüminyum panjur ara

1- Betopan veya boardex ile demir profillerden üretilen gizli kutu. Demir profilden kutu karkası oluşturulur ve betopan bu karkasın etrafına dönülür. İçten ve dıştan sıvanır. Böylece duvar ile bütünleşmiş kutu sistemi elde edilir.

2- Köpük (Strafor), modern ve yalıtım değerleri çok yüksek bir kutudur. İçerisi saç cubuklar ile döşenmiş üstü köpük kaplanmış bir kutu sistemidir. İç ve dış tarafları sıvanır.

Manisa gizli kutu panjur

Gizli Kutu Detay  Panjur Faydaları

Panjur maliyeti bir miktar düşmektedir.

Binanız ile mükemmel bütünleşir.

Mevsimsel koşullardan korur.

Alttan müdahale kapağı ile sorunlar kolay çözülür.

Ral renkleri ve ahşap desenlerde seçilebilir.

otomatik panjur Manisa
otomatik panjur Manisa modelleri

Manisa Otomatik Garaj Kepenk (Panjuru)

Konut garajları, iş yeri ve otoparkların girişlerinde kullanılır. Son yıllarda alışveriş merkezlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. İş yeri ve konut kepenkleri, çelik saç kepenk veya 77’lik alüminyum lamel kullanılmaktadır. Uzaktan kumandalı sistemler için mutlaka akü olarak da düşünebileceğimiz güç kaynağı kullanılmalıdır. Elektrik kesintilerinde sıkıntı yaşanmaması için. Uzaktan kumanda (genelde araç sayısı kadar kumanda veriyoruz) ile kullanmak pratiktir.

 garaj kapıları

Otomatik Garaj Kepenk (Panjur) Faydaları

Araçlarınızı güneş yanığı ve diğer sorunlardan korur.

Düz lameller olduğu gibi gözenekli çelik lameller de mevcuttur.

Güç kaynağı kullanılmalıdır. Redüktör kolun uygulanması gerekir.

Ral ve ahşap desenlerde seçilebilir.

Hırsızlık olaylarına engel olur veya caydırıcı etki yapar.

Mevsim şartlarının olumsuz etkilerinden aracınızı veya emtiaları korur.

 panjur
panjur bayileri

Garaj kepenk panjur sistemleri ile garaja rahat giriş çıkış yapabilirsiniz. Ayrıca gerek araçlarınız gerekse tamir alet ve edavatlarınızı muhafaza edebilirsiniz. Firma olarak güç tasarrufunu mutlaka taktırınız. Ayrıca redüktör kolu taktırmanız ekstra fayda sağlayabilir.

Manisa ithal panjur telefonu
Somfy Panjur Motorları

Panjurlarınızın hızını kontrol edin

Motor, panjuru korumak için nazikçe çalışır ve durur. İki hızlı bu motor, ihtiyacınıza uygun şekilde hızlı ya da yavaş çalışabilir.

Panjurlarınızı koruyun

Herhangi bir engel ya da buz olması halinde motor, panjurlarınızı korumak için kendini kapatır.

Tamamen güvenli

S&SO RS100 motor, beş yıl garantilidir. Panjurunuzu korur ve ömrünü uzatır.

50 yıllık inovasyon

panjur bakımı

Krank kolu kullanımına son veren ilk panjur motorundan tutun da akıllı ev sistemlerine kadar, Somfy, son 50 yıldır dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcının hayatlarını kolaylaştırıyor. Her gün, geleceğin evini daha konforlu ve daha güvenli şekilde sizler için, sizinle birlikte tasarlıyoruz. Yaşamınızı daha güzel hale getiren yeni, güvenilir ve sürdürülebilir çözümler sunuyoruz.

Manisa ilinde hizmet verdiğimiz bölgeler;

Salihli, Turgutlu, Demirci, Akhisar, Ahmetli, Saruhanlı, Sarıgöl, Alaşehir….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir