Manisa Ofis Bölme Firmaları

Manisa Ofis Bölme Firmaları Telefonu

Günümüzde ofis bölme ve ofis tasarımı iş hayatında önemini artarak sürdürmektedir. Evlerimizden daha çok vakit geçirdiğimiz iş ortamı estetik ve sağlam bir büro bölme tasarımını hak ediyor. Süregelen uygulamalar firmamıza gereken tecrübe kazanmamız ve kendimizi geliştirmemiz açısından olumlu olmaktadır. Ofis cam bölme ihtiyacı olan firmanın iş kolu ve kullanım amacına bağlı olarak bir çok model önerilebilir. Modüler ofis bölme, demonte ofis bölme, cam ofis bölme ve ahşap destekli cam ofis bölme sistemleri kullanılabilir. Manisa ofis bölme firmaları talebi açısından en ön sırada yer alır. Yükselen plazalar, iş merkezleri ve ticaret merkezleri ile gelişen bir bölgemiz. Manisa ofis bölme firmaları telefonu aradığınızda bize ulaşmanız yeterli.

Manisa ofis bölme
Manisa ofis bölme firması

Ofis Bölme Firmaları Sistemleri

Ofis içi cam bölme basit bir bölme veya kapatma işleminden daha çok unsur ile değerlendirilmelidir. Kısaca bu unsurlara göz atacak olursak;

1- Firmanın faaliyet konusu(sektörü) önemlidir.

2- Ofis içi çalışanların ses düzeyi ve gürültü seviyesi.

3- Yönetim ve ofis elemanlarının yerleşimi.

4- Ofis içinde yapılan görüşmelerin yüz yüze veya telefonlar ile yapılması.

5- Perakende veya toptan hizmet verilen ofis yapısı.

Ofis bölme Manisa
Ofis bölme Manisa firmaları

Modüler Ofis Bölme

Modüler ofis bölme sistemleri tasarımı hazırlanırken, bir başka yere taşınma ihtimali göz önüne alınarak yapılır. Kiralanan ofisler çeşitli sebeplerden değiştirilebilmektedir.

1- Mevcut ofis alanı küçük gelmektedir.

2- Ofisin bulunduğu bölge trafik sorunları oluşturmaktadır.

3- Ofis (büro) binasının giriş çıkış saatleri uymayabilir.

4- Ofisin bulunduğu binanın yönetimi ve yönetim giderleri sorun olabilir.

5- Otopark sorunu ofis için büyük sıkıntı oluşturabilir.

6- Tek alanlı ofis yerine çok odalı ofis ihtiyacı doğabilir.

7- Firma idari yapılanması değişebilir ve bir çok ek ofis oda ihtiyacı ortaya çıkabilir.

8- Kullanılan makine ve cihazların değişmesi alan sorunları oluşturabilir.,

9- Daha prestijli ve şık bir iş merkezine taşınma isteği gelişmiş olabilir.

Manisa ofis içi cam bölme
Manisa ofis içi cam bölme görselleri

Modüler büro bölme için kullanılacak malzeme arasında özellikle cam lamine seçilmelidir. Eğer gerekirse yerinde tekrar kesme işlemi yapabilmek için. Ama modüler ofis içi bölme hazırlanırken herhangi bir işlem yapılmadan taşınacak gibi planlanır. Cam modüler bölme, yarı camlı modüler bölme, yarı cam yarı ahşap modüler bölme ve boydan camlı modüler ofis bölme gibi hazırlanabilir. Modüler bölme ve detayları için size verilecek önerilerimiz mutlaka vardır. Bizi ihtiyaçlarınız için arayabilirsiniz. Ofis bölme için ana sayfamızı ziyaret etmek için TIKLAYIN.

Manisa ofis bölme ofis cam bölme
Manisa ofis bölme ofis cam bölme uygulamaları

Cam Cama Ofis Bölme

Ofis içi cam cama ofis bölme zerafet ve derinlik hissi ile çalışmayı seven yönetici ve firmaların tercihidir. Aradaki engelleri kaldırmak ve gizlilik duygusundan uzak çalışmak için ideal ürün. Ara kayıt miktarı sıfıra indirilmiştir. Camlar yan yana dizilerek çözüm geliştirilir. Büro cam kapısı rahatlıkla uygulanır. Krom menteşe, krom kol ve krom kilit tercih edilir. Camların yüksekliği sebebi ile camlar genişlikten büronun ve binanın içine sığacak şekilde ayarlanmalıdır. Genellikle 5+5 lamine veya 5+5 lamine temperli cam çeşitleri kullanılır. Köşe dönüşler aynı şekilde cam cama gelecek şekilde uygulanır.

bayraklı cam cama bölme ofis modelleri
Manisa cam cama bölme ofis

Yarı Cam Yarı Ahşap Ofis Bölme

Biraz daha kapalı büro bölme isteyen kullanıcılar, ahşap ile camı birlikte kullanmakta… Ahşabın sıcak ve doğal resminden vazgeçemeyenlerin tercihi.

Bir kaç şekilde yarı cam yarı ahşap ofis bölme tasarlama imkanı vardır. bazen kapılar ahşap mdf den seçilebilmektedir.

1- alt ahşap üst cam büro bölmesi

2- alt ve üst ahşap orta cam büro bölmesi

3- üst ahşap alt cam büro bölme seçenekleri

ofis bölme seperatör bayraklı firmaları
ofis bölme seperatör Manisa

Seperatör Ofis Bölme

Çok yüksek istenmeyen ofis bölmelerde seperatör ofis bölme kullanılır. Yerden yüksekliği 140 ila 160 cm arasında değişmektedir. Alt taraf ahşap üstü cam veya alt kumlama üstü şeffaf cam olabilir. istenilen renklerde alüminyum boyanabilir.

bayraklı ofis bölme sistemleri fiyatları
Manisa ofis bölme sistemleri modelleri

Ofis İçi Cam Bölme

Mevcut yapılmış bir ofis içi cam bölme sistemine yapılacak ekler ile ilave odalar kazanılabilir. Uzman ekibimiz bu konuda sizi yönlendirecek ve ihtiyacınız olan ürünler ile buluşmanızı sağlayacaktır.

Ofis Bölme Kapı Sistemleri

Ofis bölme kapı sistemleri bir çok seçenek dahilinde üretilebilir…

1- Motorlu Cam kapı : Klasik bir cam kapı modelidir. Zemin müsait ise yere kazılarak yerleştirilen motor ile hareketi sağlanır. Krom veya alüminyum kollar kullanılabilir. Yerden veya ortadan kilit sistemleri ile güvenlik alınır. 10 mm temperli cam ile desteklenmiş cam kapı yapısı ile estetik ve sağlam bir kapıya kavuşabilirsiniz. 90×210, 95×210 ve 100×210 cm ebatlarında standart hazır bulunmaktadır. Cam kapı aksesuarları kale marka, Dorma ve bazı yerli markalardan seçilebilir. Cam kapı servisi Manisa ilçesinde tüketicilerin en çok yaptığı aramaların başında gelmektedir.

Manisa ofis bölme atölyesi
Manisa ofis bölme imalat atölyesi

2- Paraduş menteşe Cam kapı (Menteşeli Cam Kapı) : 10 mm temperli özel menteşe kol-kilit yerleri açılmış cam kapı modelidir. Krom cam kapı menteşesi ve krom cam kapı kolu ekseriyetle kullanılır. Özel rondo kol sistemleri ile güçlendirilir.

3- Alüminyum Çerçeveli Ofis Kapısı : Sabit ofis cam bölmesi ne şekilde kurulmuş olursa olsun alüminyum çerçeveli kapı uygulanabilir. İçerine cam veya ahşap panel yerleştirilebilir. Alüminyum ofis kapısı istenilen Ral renklerinde boyanabilir.

Manisa Organize sanayi ofis bölme, Manisa Sanayi ofis bölme kelimeleri de arandı. Manisa ofis bölme firmaları aradığınızda bizi arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir